Puukiukaat – Perinnesauna – Pihasauna – Rantasauna – Yhteissauna!

Verkkokauppa – Uuden sukupolven puukiukaat

Sydän-kiukaan kirkkaasta lasiluukusta voit turvallisesti seurata liekkien loimua ja samalla nautit lempeän lämmön sekä maagisen tulenkajon rauhoittavasta tunnelmasta.

Sydän-kiukaan tärkeimmät ominaisuudet ovat henkilö ja -paloturvallisuus sekä energiataloudellisuus. Ekologisesti vähäpäästöiset kiukaamme vastaavat maailmanlaajuisesti jo nyt ilmastonmuutoksen 2030 vaatimusten mukaisia päästökriteerejä.

Alla näet kiuas-mallistomme, mallimerkinnöistä näet minkä kokoiseen saunaan kiuas soveltuu. Valmistamme mittatilaustyönä myös suurempia kiukaita ja tarvittaessa meriveden kestävinä. Mikäli sinulla on kysyttävää kiukaista tai tilaamisesta, olethan yhteydessä 050 348 4855 tai info@warmheart.fi

Joudumme materiaalikustannusten takia korottamaan hintoja n. 5%:a kevään aikana. Tilaamalla nyt saat kiukaat vielä nykyisillä hinnoilla.

 • Sydän-kiuas® 10 Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Sydän-kiuas Mustang -malliston puulämmitteiset kiukaat ovat erinomainen valinta perinne- ja retrosaunaan! Kiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Kiuas ottaa löylykiviä 80 kg hormilähdön ollessa 115 mm. Kiukaan suojaetäisyydet ovat sivuille ja taakse 50 mm, eteen 500 mm. Sydän-kiukaan lämmönvaihdin tuottaa tunnetusti tasaisen pehmeät löylyt, kiuas ei hehku ja saunassa lämmönjakauma on tasainen. Saunassa on myös helppo hengittää, sillä lämmönvaihdin pyörittää huoneilmaa tehokkaasti. Sydän-kiukaan mahtava kivimäärä ja huoneilman pyöritys yhdessä takaavat savusaunamaisen pehmeitä löylyjä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti mm. pihasaunaan ja rantasaunaan. Jos sinulla on kysyttävää kiukaasta, lähetä sähköpostia info@warmheart.fi tai soita 050 348 4855 (Reijo Vierimaa).
 • Sydän-kiuas® 10 Hupu - perinteisen ajatonta tyyliä Tämänkin Sydän-kiukaan tulipesä on valmistettu 16Mo3 tulenkestävästä kattilateräksestä, jonka paksuus on 5mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle puukiukaalle on max 28 m3. Kiuas sopii erinomaisesti esim. ranta- ja pihasaunaan.
 • Sydän-kiuas® 30 Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Mustang on saunan henki ja perinnesaunan tunnelman luoja. Kiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta, tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Kivitilaan mahtuu löylykiviä 80 kg. Sydän-kiukaan lämmönvaihdin tuottaa tunnetusti tasaisen pehmeät löylyt, kiuas ei hehku ja saunassa lämmönjakauma on tasainen. Saunassa on myös helppo hengittää, sillä lämmönvaihdin pyörittää huoneilmaa tehokkaasti. Sydän-kiukaan mahtava kivimäärä ja huoneilman pyöritys yhdessä takaavat savusaunamaisen pehmeitä löylyjä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 35 m3. Kiuas on oiva valinta perinnesaunaan, pihasaunaan, rantasaunaan sekä retrosaunaan. Jos sinulla on kysyttävää kiukaasta, lähetä sähköpostia info@warmheart.fi tai soita 050 348 4855 (Reijo Vierimaa).
 • Sydän-kiuas® 10 Tupu antaa tasaisen pehmeät löylyt Tämänkin puukiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta, tulenkestävästä kattilateräksestä. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Kivimäärä tässä mallissa on 90 kg. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Sydän-kiuas 10 Tupu sopii erinomaisesti mm. piha- ja rantasaunaan.
 • Puulämmitteinen Sydän-kiuas® Suomi 100 on tehty kestämään myös merivettä Tämä puukiuas on tehty kestämään, sillä tulipesän materiaali on 5 mm paksua AISI 310 S -kattilaterästä, jonka sulamispiste on huimat 1400°C. Tulipesä on tehty kestämään merivettä. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Kiukaassa on todella pienet suojaetäisyydet, joten se on helppo sijoittaa pienempäänkin saunaan. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti mm. yhteisö- ja yhdistyssaunaan sekä rantasaunaan saaristossa.
 • Sydän-kiuas® 30 Hupu jopa 35 m³:n saunoihin Tämän puulämmitteisen kiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka vahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Tämän kiukaan kivimäärä on 80 kg. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 35 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti pihasaunaan ja rantasaunaan.
 • Luo oma unelmakiuas ja -saunasi juuri sellaiseksi kuin haluat! Haluatko itse muurata/laatoittaa omannäköisesi puulämmitteisen kiukaan, mutta et ole valmis tinkimään laadusta? Nyt sekin on mahdollista, kun hankit testivoittaja Sydän-kiukaan sydämen ilman ulkokuorta. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joka imee viileää ilmaa kiukaan alta. Lämmönvaihtimessa tulistettu ilmavirta ohjautuu ensin kivikerroksen läpi ja lämmittää saunahuonetta pyörittämällä huoneilmaa (konvektio) kiukaan läpi. Näin saunahuone lämpiää tasaisesti alas saakka kuivattaen rakenteita. Sydän-kiukaassa on erinomainen hyötysuhde sillä energia otetaan talteen tehokkaasti jo kiukaan sydämessä eikä sitä päästetä ilmaan harakoille. Tämä luonnollisesti laskee lähtevän savukaasun lämpötilan turvalliselle tasolle. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Saatavilla on myös suurempia sydän-malleja, kysy lisää!
 • Sydän-kiuas® 50 Plus Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Kiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Löylykiviä tähän malliin menee huimat 180 kg. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 50 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti esim. perinnesaunaan, retrosaunaan sekä yhteisö- ja yhdistyssaunaan.
 • Sydän-kiuas® 50 Hupu jopa 50 m³:n saunoihin Tämän puukiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka ainevahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Tähän kiukaaseen voit latoa löylykiviä 150 kg. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 50 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti esim. isompaan rantasaunaan sekä yhteisö- ja yhdistysaunaan.
 • Sydän-kiuas® 50 Plus Hupu jopa 50 m³:n saunoihin Tämän puukiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka ainevahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Tähän kiukaaseen voit latoa löylykiviä huimat 180 kg. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 50 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti mm. yhteisö- ja yhdistyssaunoihin.
 • Sydän-kiuas® 50 Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Tämän puukiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Tämä kiuas ottaa löylykiviä 150 kg. Sydän-kiukaan lämmönvaihdin tuottaa tunnetusti tasaisen pehmeät löylyt, kiuas ei hehku ja saunassa lämmönjakauma on tasainen. Saunassa on myös helppo hengittää, sillä lämmönvaihdin pyörittää huoneilmaa tehokkaasti. Mahtava kivimäärä ja huoneilman pyöritys yhdessä takaavat savusaunamaisen pehmeitä löylyjä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 50 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti esim. isompaan rantasaunaan sekä yhteisö- ja yhdistysaunaan.

Title

Go to Top