Sydän-kiuas® puukiukaat

Sydän-kiuas® -malliston suunnittelussa lähtökohtana on ollut tuottaa jämäkät, pitkäkestoiset ja helppokäyttöiset puukiukaat laadusta tinkimättä. Ensiluokkaiset materiaalit ja laatutyö takaavat pitkäikäisen toimivuuden suurellakin käyttöasteella ja täyttää vaativimmankin saunanystävän tarpeet.

Sydän-kiuas voitti Tekniikan Maailman kiuas-testin jo vuonna 2014 ja tätä samaa testivoittaja-tekniikkaa käytämme kaikissa nykyisissä kiuasmalleissamme ja tehoversioissa. Kiukaamme on ylivertainen puulämmitteisissä kiukaissa kun yhdistetään energiatehokkuus sekä alhaiset päästöt. Kiukaamme vastaavat maailmanlaajuisesti jo nyt ilmastonmuutoksen 2030 vaatimusten mukaisia päästökriteerejä.

Lähes jokaisesta kiuasmallista on saatavilla eri kokoisia ja tehoisia versioita, jotka soveltuvat eri kokoisiin saunoihin. Eri teholuokat näet kiukaan nimessä merkinnöillä 10, 30 ja 50.

Suuriin >50 m3:n saunoihin meiltä löytyy yhdistys- ja yrityskäyttöön räätälöity Sydän-kiuas johon saat jopa 900kg kiviä. Lisää aiheesta sivulla Puukiuas isoon saunaan

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa? Lue Usein Kysytyt Kysymykset
Sydän - Sydän-kiuas

Kaikissa Sydän-kiukaissa on sekundääripoltto ja integroitu vastavirtalämmönvaihdin:

  • sekundääripoltto, hiukkaset- ja kaasut palavat tarkemmin, vähentää lähipäästöjä
  • korkea hyötysuhde, vähentää lähipäästöjä ja polttopuun tarvetta
  • saunahuoneessa muodostuu ilman pyöritys kiukaan läpi (konvektio), joka pitää yllä korkeaa happitasoa – saunassa ei väsy
  • tulipinnoilla vastavirta huuhtelu, kiuas ei ylikuumene
  • paloturvallisin, alhaiset hormilämpötilat
  • tasalämpöinen sauna miellyttää kaikkia

Tutustu kiuasvalikoimaan Verkkokaupassa.

Lataa kiukaan osto-opas

Lataa kiukaan osto-opas liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi. Saat uutiskirjeen maksimissaan kaksi kertaa vuodessa, uutiskirjeen voit halutessasi perua milloin tahansa.