• Sydän-kiuas® 10 Hupu - perinteisen ajatonta tyyliä Tämänkin Sydän-kiukaan tulipesä on valmistettu 16Mo3 tulenkestävästä kattilateräksestä, jonka paksuus on 5mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle puukiukaalle on max 28 m3. Kiuas sopii erinomaisesti esim. ranta- ja pihasaunaan.
  • Sydän-kiuas® 10 Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Sydän-kiuas Mustang -malliston puulämmitteiset kiukaat ovat erinomainen valinta perinne- ja retrosaunaan! Kiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Kiuas ottaa löylykiviä 80 kg hormilähdön ollessa 115 mm. Kiukaan suojaetäisyydet ovat sivuille ja taakse 50 mm, eteen 500 mm. Sydän-kiukaan lämmönvaihdin tuottaa tunnetusti tasaisen pehmeät löylyt, kiuas ei hehku ja saunassa lämmönjakauma on tasainen. Saunassa on myös helppo hengittää, sillä lämmönvaihdin pyörittää huoneilmaa tehokkaasti. Sydän-kiukaan mahtava kivimäärä ja huoneilman pyöritys yhdessä takaavat savusaunamaisen pehmeitä löylyjä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti mm. pihasaunaan ja rantasaunaan. Jos sinulla on kysyttävää kiukaasta, lähetä sähköpostia info@warmheart.fi tai soita 050 348 4855 (Reijo Vierimaa).
  • Sydän-kiuas® 10 Tupu antaa tasaisen pehmeät löylyt Tämänkin puukiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta, tulenkestävästä kattilateräksestä. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Kivimäärä tässä mallissa on 90 kg. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 28 m3. Sydän-kiuas 10 Tupu sopii erinomaisesti mm. piha- ja rantasaunaan.
  • Sydän-kiuas® 30 Hupu jopa 35 m³:n saunoihin Tämän puulämmitteisen kiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka vahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Tämän kiukaan kivimäärä on 80 kg. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 35 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti pihasaunaan ja rantasaunaan.
  • Sydän-kiuas® 30 Mustang tuo tummaa tyyliä saunaan Mustang on saunan henki ja perinnesaunan tunnelman luoja. Kiukaan tulipesä on valmistettu 5 mm paksusta, tulenkestävästä kattilateräksestä ja kiukaan ulkovaippa on korroosion kestävää, sinkittyä terästä, joka on maalattu tyylikkään mustaksi. Kivitilaan mahtuu löylykiviä 80 kg. Sydän-kiukaan lämmönvaihdin tuottaa tunnetusti tasaisen pehmeät löylyt, kiuas ei hehku ja saunassa lämmönjakauma on tasainen. Saunassa on myös helppo hengittää, sillä lämmönvaihdin pyörittää huoneilmaa tehokkaasti. Sydän-kiukaan mahtava kivimäärä ja huoneilman pyöritys yhdessä takaavat savusaunamaisen pehmeitä löylyjä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 35 m3. Kiuas on oiva valinta perinnesaunaan, pihasaunaan, rantasaunaan sekä retrosaunaan. Jos sinulla on kysyttävää kiukaasta, lähetä sähköpostia info@warmheart.fi tai soita 050 348 4855 (Reijo Vierimaa).

Title

Go to Top