• Sydän-kiuas® 10 Hupu - perinteisen ajatonta tyyliä Tämänkin Sydän-kiukaan tulipesä on valmistettu 16Mo3 tulenkestävästä kattilateräksestä, jonka paksuus on 5mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle puukiukaalle on max 28 m3. Kiuas sopii erinomaisesti esim. ranta- ja pihasaunaan.
  • Sydän-kiuas® 30 Hupu jopa 35 m³:n saunoihin Tämän puulämmitteisen kiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka vahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Tämän kiukaan kivimäärä on 80 kg. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 35 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti pihasaunaan ja rantasaunaan.
  • Sydän-kiuas® 50 Plus Hupu jopa 50 m³:n saunoihin Tämän puukiukaan tulipesä on valmistettu tulenkestävästä 16Mo3 kattilateräksestä, jonka ainevahvuus on 5 mm. Muut kiukaan materiaalit ovat ruostumatonta terästä ulkovaipan ollessa painokuvioitu ja etulevyn hiottu. Tähän kiukaaseen voit latoa löylykiviä huimat 180 kg. Kaikissa Sydän-kiukaissa on integroitu vastavirtalämmönvaihdin, joten kiuas pyörittää huoneilmaa tehokkaasti lämmön laskeutuessa myös alalauteille. Yhdessä happirikkaan ilman ja suuren kivimäärän ansiosta nautit savusaunamaisen pehmeistä löylyistä. Suositeltu saunan koko tälle kiukaalle on max 50 m3. Kiuas soveltuu erinomaisesti mm. yhteisö- ja yhdistyssaunoihin.

Title

Go to Top